Gideon van Hillo, de man achter Molior Advies, ontzorgt zijn opdrachtgevers van A tot Z. Dat doet hij met adviezen op maat, door snel te handelen en met korte, persoonlijke communicatielijnen.

Heeft u behoefte aan projectbegeleiding bij onderhoudsprojecten? Gideon voert dagelijks controles uit op onderhoudsprojecten en controleert niet alleen het technische gedeelte maar kijkt ook of de koper krijgt wat hij/zij gekocht heeft.

Zoekt u een vve-beheerder die de samenwerking opzoekt? Dan zit u goed bij Molior Advies. Gideon werkt veel samen met de Vereniging(en) om zo het beste resultaat voor deze Vereniging(en)te krijgen. Hierbij werkt hij nauw samen met diverse onderhoudsbedrijven, in regio Utrecht met het netwerk Utrecht, waardoor de lijnen kort blijven én kostenverlagend.

Wilt u een op maat gemaakte MJOP meerjarenonderhoudsplanning? Gideon komt langs, inventariseert uw behoefte en koppelt terug met een op de praktijk gerichte (onderhouds)planning en uitvoering. Geen theoretisch verhaal maar een resultaatgerichte aanpak waar u concreet mee verder kunt.

Niet alleen inhoudelijke capaciteiten zijn belangrijk. Met de juiste instelling kom je volgens Molior Advies nét een stapje verder. Gideon werkt stressbestendig, strategisch en denkt 24/7 in creatieve mogelijkheden. Een strakke bewaking en effectieve risico-inschatting tijdens de projectbegeleiding heeft hij hoog in 't vaandel. U ontvangt dan ook altijd gerichte terugkoppelingen zodat u precies weet wat er speelt. Bovendien is deze energieke projectbegeleider plezierig en flexibel in de omgang waardoor u nog meer uit de samenwerking haalt!